Gør gæsternes oplevelse bedre

Gør gæsternes oplevelse bedre

Jeg kan godt lide at eksperimentere med smag og duft. Når der laves mad til gæster, må drikkevarerne gerne passe perfekt til, der må gerne være en rød tråd, og der må gerne være noget spænding. Det skal passe til årstiden, og det skal passe til vejret.

 

Bryg det selv og fornøj dine gæster

 

Min måde at opnå dette på, det er ved at brygge min egen øl. Jeg har flere bryggeanlæg, så jeg både kan eksperimentere, prøve at skabe noget, der minder om forårets komme, men også noget, der passer til mørke og midvinter. Men jeg har også mine klassikere, som er mine egne favoritter. Dem laver jeg oftere, da det er bryg, jeg bare nyder. Det er også dem, der kommer på flasker, der kan foræres væk som gaver. Når jeg bestiller malt og humle til mine bryg, så foretrækker jeg at handle et sted, hvor jeg kan bestille afmålte portioner helt ned til det sidste gram. På den måde har jeg aldrig for meget eller for lidt til det projekt, jeg skal til at kaste mig over.

 

Det er mere end bare humle og malt

 

Humle er en plante, der ikke kan undværes ved ølbrygning. Men humle er ikke bare humle. Der findes forskellige typer, der passer til forskellige slags bryg, og samtidig skal den passe til den malt, du vælger, ligesom den skal passe til de krydderier, du gerne vil bruge, samt til den type af gær du vælger. Øl er nemlig en omhyggelig udvælgelse af ingredienser, og her kan det anbefales at vælge at handle hos dem, der også forstår, hvordan disse skal opbevares og forsendes, så du kan bruge de mest rene og friske råvarer til dit bryg. På den måde er det helt op til dig, hvor stor en succes din drik ender med at blive. Er du klar til at brygge selv, så hop forbi her: https://www.hjemmebryggeren.dk/

 

Kim Brandt