Den bedste øl

Den bedste øl

Jeg er helt vild med ipa, der står for indian pale ale. Det er efter min overbevisning den bedste og mest lækre type af øl, der findes. Det er heldigvis for mig en passion, jeg deler med hjemmebryggeren.dk, så jeg har fået nogle rigtig gode all-grain kits til at brygge mig noget af den gyldne drik selv.

 

SMASH

 

Ja det lyder som et skørt begreb, men det betyder Single Malt And Single Hops, og det er øl, hvor der kun er en type af malt og en type af humle. Her kommer begge til deres ret, og det giver en fremragende og meget fremtrædende smag. For mig giver det nogle helt unikke og meget spændende typer af ipa, hvor der er stor fokus på smagen og de enkelte noter i de tilsvarende enkelte ingredienser. Mens tid er, så skal jeg prøve udgaverne med humle fra New Zealand, for det er for mig en unik mulighed for at prøve noget, som ikke opleves så ofte her i landet. Jeg forestiller mig, at blandingerne med udvalgt humle og udvalgt malt giver et spændende udtryk.

 

Klassisk ipa

 

På grund af de muligheder, der er for nye slags ipa lige nu så er det andre lidt på hold. Det sagt er de alle helt fantastiske, og jeg vender altid tilbage til de all-grain kits, der er hos hjemmebryggeren.dk. Her er der blandinger, der omfavner alt det, der gør ipaen til en helt enestående og spændende type af øl, og de all-grain kits herfra har allerede overbevist flere i min omgangskreds om, at dette er en øltype, der er meget nem at blive forelsket i. At det samtidig er en type af øl, som jeg synes er nem at brygge, er da kun en fordel. Jeg er derfor sikker på, jeg aldrig løber tør for en favorit. Lyder hjemmebrygget øl spændende, så klik på linket.

Kim Brandt