Få styr på indsatssi og hæve-bøjler, inden du brygger

Få styr på indsatssi og hæve-bøjler, inden du brygger

Drømmer du om at brygge øl hjemme i privaten? Denne drøm er sandsynligvis ikke særlig fjern, i og med at det aldrig har været nemmere at komme i gang. Du behøver ikke at vide en masse om hvert enkelt skridt i brygge-processen, og du behøver ikke bøvle med alverdens udstyr, som du ikke forstår en brik af. Tværtimod er alt dette noget, som du kan vente med at bekymre dig om, indtil du har set, hvor nemt det rent faktisk er at brygge sin første bryg. Du kan bestille en starterbox hjem, eller du kan bestille en komplet brygkedel hjem; altså et anlæg, som rummer alt, hvad du skal bruge, for at komme i gang.

 

Her i dette indlæg – og på vores blog generelt – finder du desuden en masse artikler om basalt og mindre basalt udstyr, som du kan benytte dig af, når du brygger. Således finder du masser af information om, hvad du skal bruge hvornår – og hvorfor. I dette indlæg vil vi gerne hæve flaget for vigtigheden af en indsatssi og bøjler til at hæve denne, da det gør brygningen bedre for dig. Indsatssien er vigtig gennem de fleste processer, og derfor er det vigtigt, at du har en sådan, som fungerer godt nok. Hos hjemmebryggeren.dk kan du eksempelvis få én, som passer til alle standard elgryder på markedet.

 

Dernæst kan du også med fordel anskaffe dig et sæt bøjler til hævning af indsatssien. Det er ikke sikkert, at dette fulgte med, da du anskaffede dig sættet med selve brygkedlen. Med disse bøjler får du en hejsemekanisme, som gør det nemmere og hurtigere at hæve din indsatssi. Noget, som du vil sætte pris på, når det bliver nødvendigt.

 

Kig ind hos Hjemmebryggeren.dk

Uanset om du leder efter viden om hjemmebryg eller et sted at købe nyt udstyr til dit hjemmebryggeri, så er hjemmebryggeren.dk stedet at starte. Her finder du alt udstyr, som du skal bruge, og du finder desuden information og muligheden for at få vejledning også. Besøg hjemmesiden her: https://www.hjemmebryggeren.dk/

Pernille Madsen