Find det rigtige bryganlæg

Find det rigtige bryganlæg

Øl findes i Danmarks historie i de gamle skriftlige kilder og endda endnu længere tid tilbage med fantastiske fund i grave. Dværge og guder var alle vilde med den drik, hvor den bedste kunne give de mest fantastiske digterevner, og hvis de alle kunne brygge denne guddommelige drik, ja så kan jeg også.

Der er sket en kæmpe udvikling

Der er sket rigtig meget med udviklingen af det at brygge øl. Tidligere har man været afhængig af vind og vejr på en helt anden måde, og især hygiejnen og gæringen har været en stor variabel. Alt dette og lidt til slipper jeg for med det topmoderne Brewster bryganlæg fra hjemmebryggeren.dk, der med elektrisk styring sørger for, at hele processen er under kontrol. På den måde kan jeg, hjemme hos mig, genskabe gudernes drik nemt og mageligt og skåle for og med guderne fra hine tider. Processen er som sagt noget mere enkel end for 1000 år siden, og det betyder, at alle kan blive brygger i eget hus. Det er undervejs, der skal gøres en indsats, men alt med temperaturer, pumper med videre, ja det sørger min Brewster for.

Se bryganlæg.

Viderebringe en fantastisk tradition

Min Brewster er min pryd, og den er min hyldest til den gyldne bryg, der har været elsket ikke kun her i landet, men også rundt om i verden. Med min Brewster kan jeg drikke jul, og jeg kan nyde at servere noget helt fantastisk ved enhver given lejlighed. Lys og blomstrende øl om sommeren, noget som Egtvedpigen ville have nydt samt noget tungt og mørkt til midvinter, som hilser den kommende lyse tid velkommen. Der er ingen grænser for den slags øl, jeg kan brygge med en Brewster og med et tilkoblingsmodul, så har jeg altid mulighed for flere forskellige slags lækker bryg at hylde guderne med.

Kim Brandt