Tilbage til studietiden

Tilbage til studietiden

I dag kom min fødselsdagsgave til mig selv, mit eget Brewster bryganlæg med tilhørende malt, sukker og humle, som om ikke så længe vil blive nydt på en varm sommerdag med familie og venner, mens Danmark spillede med om VM og EM titler rundt om i verden. Nu skulle jeg bare se at komme i gang, og mens jeg gjorde anlægget klart og stillede det op, kom jeg til at tænke tilbage på min studietid, hvor jeg bryggede mjød og øl nede hos de blå mænd i kælderen på universitetet.

Klassisk dansk

Jeg havde besluttet mig for, at vi skulle have en klassisk dansk pilsner, og da det efterhånden var en del år siden, jeg gik på universitet, så var jeg glad for den meget kompetente rådgivning, som der var på hjemmebryggeren.dk.

Det var dog deres store sortiment, som fangede min interesse først tog fremmest, og det var bestemt ikke et valg, som jeg kom til at fortryde. Sortimentet kan næsten ikke være større, og kvaliteten er noget helt særligt. Nu var det så op til mig som brygmester at gøre deres gode ingredienser og fantastiske udstyr til det, som skulle være Kirsebærvejens bedste øl.

Du kan finde ølbrygning-udstyr her.

Det lykkedes

Jeg kan med stolthed i stemmen sige, at den store VM fest blev en succes. Vi fik helstegt pattegris og den hjemmelavede øl var en kæmpe succes. De unge danske løver kæmpede, så blodet flød for at få succes, og vi kæmpede med at udrydde grisen og øllet. Om det var det bedste øl på Kirsebærvejen, skal jeg lade være usagt, men jeg vil dog gerne indrømme, at uden hjemmebryggeren.dk., deres gode priser, fantastiske udvalg, rådgivning både før og specielt efter, du har fået bryganlægget hjem, er det svært at gøre efter. Jeg kan kun sige, at kommer de forbi, så står der altid en kølig klar til dem, for de fortjener mindst det for deres hårde arbejde.

Kim Brandt